Про діаманти - 24 квітня 2019, 13:05

Де краще купувати дорогоцінне каміння в Україні

Купівля дорогоцінного каміння - це дуже поширена тенденція. Річ у тім, що подібні інвестиції допомагають зберегти кошти у спокійні часи, а й у періоди політичної та економічної нестабільності. При цьому важливо, щоб придбані дорогоцінні камені відрізнялися високою якістю. Незважаючи на достаток пропозицій на ринку, багато покупців запитують: "Де краще купувати дорогоцінні камені в Україні?". Далі буде описано ключові переваги придбання каменів через ювелірну дошку оголошень.

Детальніше
Про діаманти - 17 квітня 2019, 15:15

Все, що слід знати про купівлю та продаж антикваріату

Красиві ювелірні вироби – це велика цінність. А серед усіх є такі, які є досить давніми і тому особливими. Саме тому купити їх не так просто, часом, адже всі хочуть мати чимось особливим.

Якщо ви бажаєте придбати антикварні ювелірні вироби, то є місце, де не складно зробити покупку. Потрібно тільки володіти інформацією про те, що таке по-справжньому цінний антикваріат. А ще важливо знати, які товари з категорії особливі.

Детальніше
Про діаманти - 10 квітня 2019, 10:45

Продаж та купівля кілець з камінням на майданчику Brilicom

Кільця з дорогоцінним камінням завжди вважалися атрибутом розкоші, тонкого смаку та достатку. Саме тому популярність таких ювелірних прикрас залишається високою протягом багатьох століть. Сьогодні мало що змінилося - каблучки з діамантами, як і раніше, із задоволенням купують цінителі прекрасного. Потрібно сказати, що не менший попит мають ювелірні прикраси, доповнені аметистом, сапфіром або смарагдом. Такі ювелірні вироби є чудовим засобом вкладення капіталу.

Детальніше
Про діаманти - 4 квітня 2019, 16:35

Кільце з діамантом - найкращий подарунок коханій дівчині

Вибір подарунка для коханої – складне завдання. Адже звичаї дівчат і жінок мінливі, тому не будь-який сюрприз підійде. Отже, треба добре подумати, а лише потім переходити до дій.

Детальніше
Про діаманти - 27 березня 2019, 17:13

Чому інвестувати в діаманти – це вигідно

Інвестиції в діаманти мають високу популярність серед сучасних інвесторів. Дорогоцінні камені особливо потрібні в періоди економічної нестабільності. Досить часто діаманти називають "вічною цінністю". Вся справа в тому, що з часом вартість каменю стає тільки вищою. Подібні інвестиції допомагають захистити гроші від негативного впливу інфляції, а також отримати гарний прибуток. Далі будуть перераховані особливості та ключові переваги вкладення коштів у купівлю діамантів.

Детальніше
Про діаманти - 20 березня 2019, 19:52

Зручність використання сервісу для продажу діамантів в Україні

Діаманти - одні з найкрасивіших дорогоцінних каменів, які зберігають цінність протягом сотень років. Якщо прийнято рішення про продаж наявних діамантів, рекомендується скористатися послугами спеціального сервісу. Наша компанія надає послуги з продажу коштовностей упродовж тривалого часу. Розмістивши дані про діамант на сторінці спеціального сайту, знайти покупця вдасться в короткий термін. Ми пропонуємо взаємовигідне партнерство всім, хто бажає продати діамант в Україні за найкращою ціною.

Детальніше
Про діаманти - 13 березня 2019, 10:45

Дорогоцінне каміння і як вони пов'язані з астрологією

Про зв'язок дорогоцінного каміння з астрологією написано дуже багато, але найчастіше матеріали досить суперечливі. Більшість думок полягає у висловленні наміру продати каміння, тому продавці приписують їм властивості, якими вони зовсім не мають. Наприклад, дуже поширена «прив'язка» каміння до днів народження, причому автори подібних думок зовсім не враховують розбіжності астрологічних властивостей кожного знака з конкретною датою календаря. Плюс до цього не враховується і походження каменів. Багато хто навіть вважає, що є коштовне каміння купити певного дня, це якось впливатиме на долю — є й такі думки, які зовсім не відповідають здоровому глузду.

Детальніше
Про діаманти - 7 березня 2019, 14:30

Як відрізнити діамант від підробки: інструкція

Будучи королем дорогоцінного каміння, діамант здатний не тільки зачаровувати всіх своїм сліпучим блиском, бути родзинкою будь-якої ювелірної прикраси, але і є чудовим способом інвестування коштів.

Детальніше
Про діаманти - 6 березня 2019, 06:55

Яскравий приклад колаборації моди та ювелірного мистецтва

Хотілося б трохи відволіктися від корисних статей у нашому блозі, тому сьогодні мова піде про колаборацію моди та... ювелірне мистецтво!

І тут ми проведемо паралель далеко не між загальноприйнятими нам прикрасами у їхньому стандартному застосуванні. Що мається на увазі?

Всі ми звикли до звичайних ювелірних виробів - обручок, ланцюжків, сережок, браслеам з дорогоцінними вставками, а також речам і взуття в гардеробі, АЛЕ мода вже давно не стоїть на місці і ювелірна справа разом з нею!

Детальніше
Про діаманти - 27 лютого 2019, 14:38

Переваги майданчика Brilicom для ювелірів

Діамант – один із найпривабливіших дорогоцінного каміння і не дивно, що він користується величезною популярністю у виготовленні ювелірних виробів. Це класика, яка завжди актуальна, а тому закупівля діамантів для приватних ювелірів та майстерень це необхідність. Класифікація діамантів включає безліч пунктів, які для звичайного обивателя можуть звучати, як набір символів і літер, але досвідчений ювелірний майстер, відмінно розбирається у всіх тонкощах і нюансах. Незважаючи на це, дуже часто стоїть питання про те, де купити чи продати діамант.

Детальніше
Про діаманти - 20 лютого 2019, 18:36

Чому найкращий подарунок – це дорогоцінний камінь?

Усі жінки дуже люблять подарунки, особливо якщо це подарунки без приводу, та від коханої людини.

Кожна жінка має свої бажання, одна хоче нову каструлю, а інша машину. Мрії у всіх різні, але рідко можна зустріти жінку, яка не хотіла б отримати в подарунок виріб з дорогоцінного каменю.

Кожен чоловік перед настанням свята, спантеличує себе питанням, що подарувати своїй коханій, відповідь проста - дорогоцінні камені та вироби з них, найкращі подарунки.

Детальніше
Про діаманти - 15 лютого 2019, 14:53

Відкриття "Ювелір ЕЛІТ Радмір 2019"

14 лютого у Харкові відбулося відкриття ювелірного сезону - " Ювелір Еліт Радмір" знову відчинив свої двері.

Детальніше
Про діаманти - 13 лютого 2019, 12:37

Чим відрізняється діамант від алмазу

Чому одні люди шукають прикраси з алмазом, а інші - віддають перевагу всіляким виробам тільки з діамантами? Це питання може здатися дивним, адже багато хто знає, що, по суті, різниця в камінні невелика. Якщо ви бажаєте знати більше, мрієте купити прикрасу з певним каменем, але не готові переплачувати, отже – дана стаття буде корисною для вас. Адже, ви дізнаєтеся найголовніше для себе: про каміння, ціни та інші не менш цікаві моменти.

Детальніше
Про діаманти - 7 лютого 2019, 14:36

Що потрібно знати перед покупкою діаманта

Отже, Ви зважилися на покупку діаманта і тепер намагаєтеся знайти найдостойніший екземпляр. Для недосвідченого покупця це не так просто, адже на перший погляд усі діаманти здаються розкішними, бездоганними і привабливими. Щоб зовнішній блиск цих прекрасних творів ювелірного мистецтва не приспав Вашу пильність, пропонуємо Вам короткий путівник у стандарти та правила діамантового ринку.

Детальніше
Про діаманти - 29 жовтня 2018, 18:01

Аметист - характеристики, корисні властивості, сфера застосування

Камінь аметист має загадкові та містичні властивості, про нього складають цілі легенди. Відповідно до них магічний камінь завдячує своєю назвою німфі, на яку розлютився і направив свій гнів бог виноробства Бахус. Намагаючись знайти порятунок від розлючених тигрів, їй довелося перетворитися на білу статую, виготовлену з каменю. Бог тільки міг намагався її оживити, щоб задовольнити своє почуття помсти, але всі спроби обернулися провалом. Єдине, чого вдалося досягти - це надати статуї гарного фіолетового кольору.

Детальніше