Продаж та купівля кілець з камінням на майданчику Brilicom

Продаж та купівля кілець з камінням на майданчику Brilicom Про діаманти - 10 квітня 2019, 10:45

Кільця з дорогоцінним камінням завжди вважалися атрибутом розкоші, тонкого смаку та достатку. Саме тому популярність таких ювелірних прикрас залишається високою протягом багатьох століть. Сьогодні мало що змінилося - каблучки з діамантами, як і раніше, із задоволенням купують цінителі прекрасного. Потрібно сказати, що не менший попит мають ювелірні прикраси, доповнені аметистом, сапфіром або смарагдом. Такі ювелірні вироби є чудовим засобом вкладення капіталу.

Кільце зі смарагдом і дорогоцінним камінням може мати різну форму, стиль оформлення. Сучасні ювеліри створюють справжні витвори мистецтва, вміло поєднуючи золото різних відтінків. Іноді вибір найкращої прикраси затягується на кілька днів чи тижнів. Для купівлі та продажу каблучок з дорогоцінним камінням можна використовувати ювелірну дошку оголошень Brilicom. Сервіс ідеально підходить для здійснення взаємовигідних угод.

Камені у кільцях

Кільця, виконані з дорогоцінних металів, часто доповнюють дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням. Незважаючи на те, що каміння дуже багато, серед покупців особливим попитом користуються:

  • діаманти: білі камені впадають у вічі, вартість виробу залежить не тільки від ваги золота, а й від маси, чистоти та огранювання каменю;
  • смарагди: зелене каміння виглядає розкішно, кільця можуть доповнюватися одним або декількома дорогоцінним камінням;
  • сапфіри: камінь дуже міцний, стійкий до зовнішніх дій. Сапфір чудово поєднується з білим золотом;
  • аметист: приваблює покупців бузковим сяйвом, камінь має дуже потужну енергетику.

Кільця з дорогоцінним камінням можуть носити як чоловіки, так і жінки. Кільце із сапфіром може поповнити сімейну колекцію ювелірних виробів. Непоодинокі випадки, коли дорогі вироби передаються у спадок. Кільця з аметистом можуть стати частиною сімейної реліквії. Достаток моделей дозволить підібрати найбільш підходяще кільце як дорослій жінці, так і молодій дівчині.

У виборі бажано керуватися такими факторами: віком покупця, статурою, кольором очей та відтінком шкіри. Молодим жінкам доцільно вибирати тонкі, "повітряні" вироби з невеликим камінням. Що стосується жінок, які перебувають у більш солідному віці, вони можуть сміливо вибирати кільця з більшим коштовним камінням.

Переваги купівлі та продажу кілець через сервіс Brilicom

Можна виділити такі переваги продажу каблучок з дорогоцінним камінням через ювелірну дошку оголошень Brilicom:

  • сервіс надає послуги протягом тривалого часу;
  • користувачам пропонуються лояльні умови співпраці;
  • оголошення можна редагувати після публікації на сайті;
  • як продавці, і покупці прикрас зберігають анонімність;
  • оголошення можуть доповнюватися фото та докладним описом товару.

Завдяки зручній структурі сайту проблем із розміщенням оголошення не виникне. Скориставшись послугами сервісу Brilicom, купити або подати кільця з дорогоцінним камінням вдасться за найкращою ціною за короткий термін.