Де і як вибрати діаманти для коханої

Де і як вибрати діаманти для коханої Про діаманти - 29 січня 2018, 10:45

Багато чоловіків шукають, де купити діамант для коханої дівчини. Вони не шкодують коштів, щоб порадувати свою обраницю та висловити свої почуття. Цей маленький блискучий камінчик здатний розтопити лід у серцях найнеприступніших панянок.

Що робить діаманти такими популярними? Звідки вони беруться, і що є? Де їх дістати та як не помилитися у виборі? Відповіді на ці та інші питання ви знайдете у цій статті.

Походження та властивості діаманта

Алмази з'явилися мільйони років тому, піднявшись із надр землі на її поверхню разом із лавою. Перший був виявлений в Індії більше двох тисячоліть тому. По суті, це звичайний вуглець, який кристалізувався в кубічну форму під впливом тиску і високої температури. Цей дорогоцінний камінь з давніх часів уособлює:

  • невинність та чистоту;
  • багатство;
  • вічну красу;
  • силу та владу;
  • непереможність.

Діамант не дарма називають «царем каменів»: вважається, що він відганяє страхи та оберігає свого власника від негативних впливів. Доведено, що він позитивно впливає на серце, мозок та інші органи. Його синтетичні аналоги, навпаки, можуть спричинити проблеми зі здоров'ям у того, хто їх носить.

На що варто звернути увагу при виборі діаманту

До вибору діаманта варто поставитися з великою відповідальністю, щоб догодити дамі серця і не напоротися на підробку. Цей чудовий камінь має безліч відтінків – від блідо-рожевого до шоколадного. Найрідкіснішими його кольорами є блакитний, червоний та чорний.

Зверніть увагу на огранювання: правильно оброблений камінь має бути симетричним по відношенню до центральної осі та сяяти на сонці. Форма діамантів може бути різною, але найчастіше у продажу зустрічаються екземпляри з круглим огранюванням.

Перед покупкою ювелірного виробу уважно огляньте. Воно не повинно мати нерівностей, а камінчик повинен бути міцно зафіксований. Прикраси із справжнім діамантом мають пробу та сертифікат. Ціна виробу залежить від чистоти каменю, тому маленький діамант не обов'язково коштує дешевше за великий.

Якщо ви шукаєте, де продати діамант , вам варто відвідати майданчик із продажу та купівлі ювелірних виробів в Україні Brilicom. Тут представлено широкий асортимент коштовностей на будь-який смак.

Балуйте своїх коханих разом із нами!