Діаманти та економія: чи можливий тандем?

Діаманти та економія: чи можливий тандем? Про діаманти - 29 січня 2018, 11:05

Діаманти та економія: чи можливий тандем?

Коштовності як подарунок вибирають багато хто, коли у близьких намічається важлива подія або скоро ювілей. Жінкам у таких випадках подають прикраси – сережки або каблучку з діамантом, браслет чи підвіску. Багатий вибір ювелірних виробів стає проблемою: доводиться витрачати багато часу на пошуки варіантів або вони не тішать ціною. Біржа Brilicom робить покупку діамантів в Україні швидкою, надійною та вигідною. Все це завдяки прямим контактам продавців та покупців коштовностей, можливості фокусувати пошук у певному сегменті та домовитися про ціну.

Як вибирати діаманти за оголошеннями?

Канули в лету часи, коли купівля-продаж за принципом «з рук в руки» була ознакою найнеспроможніших громадян. Зараз завдяки інтернету доступність спілкування з продавцем означає економію коштів та часу для обох сторін. Важливо, щоб товар мав заявлений рівень якості. Кілька порад допоможуть вам не потрапити в халепу:

  • Визначте, що потрібно купити – діамант для виробу окремо або в прикрасі.
  • Встановіть діапазон доступних цін.
  • Зберіть відомості про кристали, що відповідають вашому бюджету - якими будуть вага, розмір, інші характеристики.
  • Вивчіть інформацію про можливих продавців. Купити діаманти в Україні можна в багатьох місцях, не всі з них надійні. У Brilicom працюють кваліфіковані спеціалісти.
  • Розгляньте діаманти «наживо», це завжди краще за покупку по фотографії. Про якість свідчать нюанси кольору чи переливу відблисків. Знімки не завжди можуть їх передати.
  • Подбайте про безпеку зі свого боку. Brilicom надає інформацію про підтвердження законності угоди, порядок проведення вибору та придбання каменю.

Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете здійснити вигідну купівлю діамантів з будь-якої точки України .

Безпечне придбання коштовностей – у ваших руках

Є кілька моментів, які не можна забувати, якщо ви вирішили купити діамант:

  • Підтвердження справжності кристала та його відповідності заявленій якості. Для цього існує сертифікат діаманту чи експертний висновок.
  • Наявність спеціального приміщення для огляду та вибору.
  • Свідоцтво законності правочину. Компанії, де можна купити діаманти в Україні , повинні мати спеціальне посвідчення пробірного нагляду.
  • Наявність гарантій продавця щодо можливості повернення.

Brilicom допоможе купити дорогоцінне каміння для прикрас

Біржа діамантів надає послуги у підборі кристалів. Тут можна придбати готові ювелірні вироби або замовити їх виготовлення з вибраним камінням. У будь-якому разі, купити діаманти на такому відомому в Україні майданчику як Brilicom – вдале рішення.