Зручність використання сервісу для продажу діамантів в Україні

Зручність використання сервісу для продажу діамантів в Україні Про діаманти - 20 березня 2019, 19:52

Діаманти - одні з найкрасивіших дорогоцінних каменів, які зберігають цінність протягом сотень років. Якщо прийнято рішення про продаж наявних діамантів, рекомендується скористатися послугами спеціального сервісу. Наша компанія дозволяє знайти покупця протягом тривалого часу. Розмістивши дані про діамант на сторінці спеціального сайту, знайти покупця вдасться в короткий термін. Ми пропонуємо взаємовигідне партнерство всім, хто бажає продати діамант в Україні за найкращою ціною.

Особливості продажу

Щоб продати діаманти на спеціальному майданчику, достатньо розмістити безкоштовне оголошення. Оскільки серед наших клієнтів заможні люди України можна не сумніватися в тому, що покупця буде знайдено в короткі терміни. Оскільки вартість діамантів досить висока, всі угоди здійснюються зі збереженням конфіденційності. Завдяки цьому як продавець, так і покупець можуть бути цілком упевнені у своїй безпеці.

Переваги використання сервісу

Можна виділити такі причини, з яких рекомендується використовувати наш майданчик для продажу дорогоцінного каміння:

  • наш сервіс надійний;
  • майданчик успішно функціонує протягом кількох років;
  • через наш сервіс можна продати як один, так і більше каменів.

Користувачі оцінять зручну структуру сайту. Завдяки цьому на формування оголошення потрібно мінімум часу. Для створення достатньо заповнити спеціальну форму. У ній можна зазначити всю необхідну інформацію, а також умови продажу діаманта. Таким чином, покупець зможе оперативно ознайомитися з усією інформацією та зрозуміти, чи влаштовує його конкретну пропозицію чи ні.

Як визначається цінність каменю

Діаманти в Україні оцінюються у разі продажу та купівлі за такими критеріями:

  • ваги: цей параметр вимірюється в каратах (1 карат = 0,2 грама);
  • відтінку: діамант може мати різний колір. Умовно дорогоцінні камені поділяють на безбарвні та фантазійні (різнокольорові);
  • чистоті: це найважливіший параметр в оцінці діаманта. Ступінь чистоти залежить від кількості домішок та дефектів, властивих конкретному каменю;
  • виду огранювання: найбільш поширеним є огранювання "КР-57" (присутнє 57 граней). Однак також існує ограновування у вигляді квадрата, серця, груші.

Використовуючи наш сервіс, власники діамантів зможуть продати дорогоцінний камінь за найкращою ціною. Розрахунок між сторонами здійснюється оперативно, що приваблює як продавця, і покупця. Зручність нашого майданчика полягає ще й у тому, що оголошення можна доповнити знімками дорогоцінного каміння.