Переваги майданчика Brilicom для ювелірів

Переваги майданчика Brilicom для ювелірів Про діаманти - 27 лютого 2019, 14:38

Діамант – один із найпривабливіших дорогоцінного каміння і не дивно, що він користується величезною популярністю у виготовленні ювелірних виробів. Це класика, яка завжди актуальна, а тому закупівля діамантів для приватних ювелірів та майстерень це необхідність. Класифікація діамантів включає безліч пунктів, які для звичайного обивателя можуть звучати, як набір символів і літер, але досвідчений ювелірний майстер, відмінно розбирається у всіх тонкощах і нюансах. Незважаючи на це, дуже часто стоїть питання про те, де купити чи продати діамант. До найголовніших характеристик каменю відносяться:

  • вага;
  • частота;
  • колір;
  • огранювання.

Складність полягає в тому, що невеликі майстерні та приватні ювеліри, які постійно працюють під індивідуальні замовлення, стикаються з проблемою придбання дорогоцінного каміння для своїх виробів, які б відповідали необхідним характеристикам. Тобто необхідний ринок, де можна придбати камінь абсолютно будь-якого формату, адже запити клієнтів можуть бути різні.

Де вигідно придбати діаманти

Насамперед, це має бути надійне та перевірене місце, щоб уникнути можливих проблем із придбанням неякісної продукції. Одним із найкращих майданчиків на сьогоднішній день є наш онлайн портал. Саме тут зібрані найкращі пропозиції щодо продажу дорогоцінного каміння та металів, включаючи діаманти для ювелірів.

Чим цей ювелірний майданчик відрізняється від подібних сайтів? Насамперед, це гарантія безпеки всіх угод. Кожен покупець має свою шкалу рейтингу, що свідчить про його надійність, також можна ознайомитись з відгуками покупців та зробити свої висновки. На порталі безліч прямих продавців, без посередників, а також прихованих комісій, що дозволяє одразу оцінити умови угоди.

Важливим фактором у виборі діамантів для своїх ювелірних виробів є спеціальна таблиця. Таблиця діамантів розроблена таким чином, щоб ювелір або будь-який інший покупець зміг отримати максимум інформації про камінь, що купується. Це можливість порівняти характеристики представлених на порталі дорогоцінного каміння і підібрати найбільш оптимальний і підходящий варіант.

Варто відзначити і зручний інтерфейс сайту, а також пошук, за допомогою якого можна задати потрібні параметри і всього кілька кліків знайти список необхідних вам дорогоцінних металів і каменів. За бажанням можна розмістити зустрічне оголошення про купівлю діамантів. Кожна позиція товару має докладний опис з урахуванням усіх необхідних даних та характеристик, які враховуються під час продажу та роботи з тим чи іншим каменем чи металом. Ювелірний майданчик надає можливість не тільки знайти потрібний за розміром, кольором та іншими параметрами діамант, але й придбати його на найвигідніших умовах.