Чому найкращий подарунок – це дорогоцінний камінь?

Чому найкращий подарунок – це дорогоцінний камінь? Про діаманти - 20 лютого 2019, 18:36

Усі жінки дуже люблять подарунки, особливо якщо це подарунки без приводу, та від коханої людини.

Кожна жінка має свої бажання, одна хоче нову каструлю, а інша машину. Мрії у всіх різні, але рідко можна зустріти жінку, яка не хотіла б отримати в подарунок виріб з дорогоцінного каменю.

Кожен чоловік перед настанням свята, спантеличує себе питанням, що подарувати своїй коханій, відповідь проста - дорогоцінні камені та вироби з них, найкращі подарунки.

Чому найкращий подарунок – це дорогоцінний камінь?

  1. І в прямому, і в переносному значенні дорогоцінний камінь можна вважати блискучим подарунком. Всі звикли вважати, що дорогоцінне каміння це дуже дорогий подарунок – це Міф. Зараз є дуже доступне за ціною дорогоцінне каміння.
  2. Дуже велика кількість магазинів, де можна купити камінці на будь-який смак. Якщо ви вирішили подарувати своїй супутниці життя ювелірний камінь, то вибирати його варто не лише за кольором чи формою. Рекомендується ознайомитися з інформацією в інтернеті або інших джерелах, який камінь підходить до знаку зодіаку вашої коханої.
  3. Кожен камінь має свої властивості. Це можуть бути магічні чи лікувальні властивості.
  4. Якщо дівчина отримає у подарунок дорогоцінний камінь – це буде найкращий та найпрестижніший подарунок. Багато подарунків, які можна подарувати, після закінчення часу виходять з моди. Дорогоцінний камінь ніколи не перестане бути модним.
  5. Якщо хлопцеві, вдасться правильно підібрати камінь для дівчини, це буде не лише чудовим подарунком, а й елементом, який підкреслюватиме індивідуальність.
  6. Цей подарунок ніколи не забуде дівчина, це вічний подарунок. Він завжди буде нагадувати їй про ваші почуття і стане оберегом і символом ваших стосунків.
  7. Самоцвіти є символом любові – вони природні та чисті, як щире кохання.

Як вибрати камінь, як подарунок для коханої?

Як усім відомо, жінки люблять діаманти , а діаманти люблять їх. Але не завжди є можливість піднести такий дорогий камінь дівчині.

Для чоловіка найкращою підказкою у виборі каменю стане колір очей дівчини. Це безпрограшний варіант подарунка, каміння яке збігатиметься з кольором очей, завжди дивитиметься чудово, і одягнути прикрасу з ними можна не лише у святковий день.

Варто зазначити, що молодим дівчатам не прийнято дарувати велике каміння. Камені поєднують із віком, чим більше камінь, тим старша його власниця, так вважають у Великій Британії. Тому, якщо ваша дівчина ще молода, подаруйте їй невеликий та акуратний камінь, або виріб із нього.