Де вигідно продати ювелірний виріб?

Де вигідно продати ювелірний виріб? Про діаманти - 29 січня 2018, 11:25

Буває, що коштовність вийшла із моди і більше не подобається. Якщо документів на неї не залишилося, бо купили ще батьки (бабусі-дідусі), то в ювелірних магазинах ціну можуть занизити. Особливо якщо прикраса морально застаріла. Звернутися до антикварів заважає сумнів у їхній об'єктивності. Як не продешевити? Унікальні для України можливості надає майданчик із придбання та продажу ювелірних виробів Brilicom. Тут є будь-які форми оголошень, є можливість спілкування безпосередньо з покупцем.

Як підготуватися до продажу діамантів

Зараз багато хто купує каміння без оправи для заощадження своїх коштів. Коли гроші потрібні, коштовності доводиться продавати. Підготовка прикрас допоможе у їхній достовірній оцінці. Вона включає кілька дій:

  • Чищення виробу. Її обов'язково потрібно довірити професіоналу, домашній підхід може призвести до псування.
  • Збір документів. До них відносяться товарні бирки, які залишилися з моменту покупки, упаковка (якщо виріб від відомого бренду), сертифікати.
  • Гемологічна експертиза якщо документи відсутні. Brilicom - відомий в Україні майданчик з продажу ювелірних виробів . Тут вам підкажуть, де знайти незалежного експерта.

Коли вкладають гроші в діаманти, купують великі рідкісні камені. Оцінити їх перед продажем зможе не кожен фахівець – у нього має бути відповідний досвід. Такі експерти співпрацюють лише з компаніями, де працюють із елітними коштовностями. Якщо ви маєте продаж або придбання ювелірних виробів в Україні , звертайтесь до Brilicom.

Різноманітність послуг та товарів на одному торговому майданчику

Як оформити угоду? Як підтвердити вартість каменю? На ці та інші питання є відповіді на майданчику з продажу та придбання ювелірних виробів Brilicom. Ремонт чи чистка прикрас, експертиза, оформлення митних документів, обмін виробів – все це є тут. Потрібно лише дослідити дошку оголошень або розмістити на ній своє. Швидкий продаж каменю без виставлення на комісію гарантовано.

Не буде проблемою і придбання ексклюзивних для України ювелірних виробів – Brilicom ви знайдете товари відомих брендів. Звернувшись до сторінки продавця, отримайте додаткову інформацію про коштовність.

Цікава інформація, свіжі новини та біржові зведення, форум для обговорення покупок – заходьте на наш майданчик та проводьте час з користю.