Коштовності в Україні: розкіш чи частина образу?

Коштовності в Україні: розкіш чи частина образу? Про діаманти - 29 січня 2018, 12:15

Багато десятиліть у нашій країні вважалося майже ганебним бути заможним. Демонстрація багатства тим паче не допускалася. Наразі все змінилося, люди перестали приховувати наявність коштів. Деякі впадають в іншу крайність, придбавши елементи розкоші і поєднуючи непоєднуване. Як не стати смішним, але не соромитися у своїй своїй успішності? Виходом може стати покупка коштовностей на відомому в Україні майданчику – Брілі.

У розкоші можуть бути правила

Добре, коли можна порадувати себе ексклюзивними прикрасами. Вони наголошують на високому статусі власниці нарівні з одягом, взуттям, іншими аксесуарами. У повсякденному житті такий образ доречний не завжди. Для шопінгу, походу в салон краси або в кіно не обов'язково одягати все найрозкішніше відразу. Сучасна мода дозволяє знайти компромісні рішення, якщо використовувати контраст. Ось кілька рекомендацій:

  • Обіграйте несумісність деніму в одязі та декоративної розкоші прикрас з безліччю великого каміння (сережки-жирандолі, кольє);
  • Для суворішої обстановки діловий стиль сукні чи костюма підкреслить єдине кільце чи підвіс з великим діамантом;
  • Світлий одяг зробить помітнішими камені насиченого кольору – рубіни, сапфіри, смарагди. Їх не варто носити з речами в тон;
  • Безбарвні діаманти добре видно на тлі темної блузки чи сукні.

Широкий вибір при купівлі коштовностей в Україні надає сайт Бріліком: швидко, вигідно, без посередників та комісії. Сюди ж можна звернутися для продажу прикраси, що набридла.

Повсякденний шик

Відомі ювелірні бренди знайшли ще один спосіб залишатися розкішною щодня. Це прикраси із розсипом дрібних діамантів. Спеціалізуючись на купівлі та продажу коштовностей в Україні , майданчик Бріліком вже пропонує кілька таких варіантів:

  • Кулон Versace з білого золота з діамантами.
  • Набір з кільця, браслета та сережок Pigue з аметистами;
  • Кільце Damiani із сапфірами.

На продаж виставлені ексклюзивні вироби, виконані в єдиному екземплярі: кільця «Кішка» та «Букет», браслети з діамантами та опалами, вишукані підвіси.

Бриліком гарантує надійність купівлі діамантів

На сайті можна здійснювати будь-які угоди з ювелірними виробами, навіть із найрідкіснішими та найдорожчими. В Україні зробити надійною купівлю та продаж коштовностей не просто, але у Бриліком для цього є система оцінки та сертифікації якості.