Сережки з діамантами. Вибираємо колір

Сережки з діамантами. Вибираємо колір Про діаманти - 29 січня 2018, 10:35

Прикраса з діамантом - це як величезний букет вогняно-червоних троянд: вишукано, дорого, стильно. Ви вже задумалися, які і де купити сережки з діамантом ?

Однією з важливих характеристик коштовності є колір каменю. Найдорожчими визнані вироби рубінових, лілово-рожевих та синіх відтінків (вони досить рідко зустрічаються у природі). З «білих» цінуються хімічно чисті та структурно ідеальні діаманти, які рівномірно поглинають видиме світло – вони прозорі. Якщо є домішки або камінь особлива будова, біле світло буде частково поглинатися.

Нетренированному оку важко розрізнити відтінки, оскільки більшість їх бліді. Ціна такого каміння падає пропорційно насиченості.

Як правильно визначити колір діаманта?

Вартість дорогоцінного каменю залежить від його кольору та чистоти. Без розуміння, "як саме дивитися", важко розрізнити один від одного камені з характеристиками 3/3 та 5/5. Вони позначені на ярличку ювелірного виробу (перше число означає групу кольору, друге – чистоти).

Найпростіший спосіб розглянути колір діаманта наступний. Потрібно взяти складений спеціальним чином білий аркуш паперу і на згині розмістити еталонний зразок, що перевіряється. Висвітлення при цьому має бути розсіяним. Погляд потрібно спрямувати перпендикулярно до поверхні дорогоцінного каменю. Якщо подихати на діамант, він покриється конденсатом – коли випаровування випаровуватиметься, можна розглянути ледве вловимі відтінки.

На якому тоні діаманта зупинити вибір?

Сережки для будь-якої жінки – важлива деталь всього образу, доповнення до гардеробу, самовираження, можливість підкреслити свою індивідуальність та почуття стилю.

Можна підібрати відтінок під колір очей – тут важливо зіграти на контрастах, щоб підкреслити шик каменю та неперевершеність його володарки.

Карооким підійдуть прозорі та блідо-рожеві діаманти. Пекуче-чорні очі підкреслить прикрасу із смарагдами та білими діамантами, блакитні та зелені – відтінить розсип із дрібних світлих каменів.

На вигляд сережки можуть бути найрізноманітнішими. Яких-небудь спеціальних рекомендацій щодо вибору немає – потрібно орієнтуватися на смаки та переваги представниці прекрасної статі.

Сьогодні у тренді:

  • сережки-ланцюжка;
  • вироби у формі павича пера;
  • довгі з безліччю дрібних інкрустацій;
  • комбінування діамантів з рубінами, перлами, сапфірами;
  • Урожай асиметричні форми.

Розглянути різні моделі прикрас та підібрати щось у подарунок можна на Brilicom. Якщо ви хочете, але не знаєте, де продати сережки з діамантом – заходьте сюди. Після швидкої реєстрації ви зможете виставити на продаж свої лоти.