Продати ювелірну прикрасу ще ніколи не було так просто!

Продати ювелірну прикрасу ще ніколи не було так просто! Про діаманти - 26 вересня 2018, 11:13

Бажаєте з вигодою продати, купити прикраси із діамантами в Україні? Підбираєте надійний онлайн-сервіс? Пропонуємо ознайомитись з умовами співробітництва, роботою ювелірної дошки оголошень « Brilicom ». За допомогою нашого інтернет-ресурсу Ви ефективно зможете реалізувати свої прикраси або недорого придбати.

Brilicom – універсальна торгова онлайн-майданчик

Бажаєте продати, купити вироби з діамантами? Заходьте на наш ресурс, робіть, не виходячи з дому, комфортну віртуальну прогулянку його сторінками, знайомтеся з різноманіттям пропозицій, ставайте активними учасниками торгових угод.

У нас на сайті Ви знайдете унікальну колекцію коштовностей з діамантами, що постійно оновлюється, величезна кількість лотів з новими виробами і колишніми у користуванні, як для жінок, так і чоловіків.

За допомогою нашого сервісу Ви зможете придбати:

- ланцюги-кольє, ланцюжки;

- браслети;

- кільця, персні;

- Годинник;

- Запонки;

- брошки;

- кулони;

- натільні хрести та ін.

Зручне меню, фільтри сайту дозволяють без труднощів налаштувати параметри пошуку під свої вимоги і швидко відшукати прикраси, що сподобалися, з діамантами. Потрапляючи в інформаційне поле обраного виробу, можна ознайомитись з його фотографіями, ціною, описом, характеристиками каменів. Тут же розміщені контактні дані продавця, можна відразу зв'язатися з ним і приступити до оформлення угоди. Щоб придбати виріб з діамантом покупцеві, достатньо лише зробити вибір і вийти на власника прикраси для уточнення всіх умов угоди.

Щоб розміщувати замовлення на нашому ресурсі потенційним продавцям, необхідно пройти нескладну процедуру реєстрації на сайті. Після цього можна створювати необмежену кількість оголошень.

Для того, щоб привернути належну увагу до своїх лотів, зацікавити клієнтів, необхідно завантажити якісні фотографії виробів, скласти до них детальний грамотний опис. Це дозволить швидше знайти свого покупця, з більшим зиском реалізувати прикраси.

Отримані переваги при співпраці

Підшукуючи ювелірні прикраси через наш сервіс або займаючись їхньою реалізацією, Ви отримуєте низку істотних переваг, а саме:

- Великий вибір пропозицій для потенційних покупців;

- величезна клієнтська аудиторія для сторони, що торгує;

- гарантована ресурсом безпека угоди;

- конфіденційність;

- додатковий сервіс (послуги оцінювачів, ломбардів та ін.);

- невисокі тарифи на послуги сайту для сторони, що торгує, та ін.

Бажаєте купити, продати каблучку з діамантом або інші ювелірні прикраси на найпривабливіших умовах? Ставайте нашим партнером!

Brilicom – найкращий торговий майданчик ювелірними прикрасами в Україні!