Яскравий приклад колаборації моди та ювелірного мистецтва

Яскравий приклад колаборації моди та ювелірного мистецтва Про діаманти - 6 березня 2019, 06:55

Хотілося б трохи відволіктися від корисних статей у нашому блозі, тому сьогодні мова піде про колаборацію моди та... ювелірне мистецтво!

І тут ми проведемо паралель далеко не між загальноприйнятими нам прикрасами у їхньому стандартному застосуванні. Що мається на увазі?

Всі ми звикли до звичайних ювелірних виробів - обручок, ланцюжків, сережок, браслеам з дорогоцінними вставками, а також речам і взуття в гардеробі, АЛЕ мода вже давно не стоїть на місці і ювелірна справа разом з нею!

Приклад тому - прикрашені золотом та діамантами кросівки відомої американської компанії Джона Бушемі "Buscemi 100 MM Diamond Sneakers" . Саме ці кросівки занали перше місце в ТОП-3 найдорожчої пари спортивного взуття, адже їхня вартість становить 132 000 $ . Такий цінник вони отримали завдяки своєму фірмовому знаку - замочку, вкритому 18-каратним золотом та інкрустованому сотнями дрібних діамантів, масою вагою 11,5 карат разом із бічними пряжками.

Даним ювелірним оформленням займалися майстри не менш відомої американської компанії Shayan Afshar , які спеціалізуються на виготовленні неймовірних ексклюзивних дорогоцінних для багатих мешканців та селебретіс з Голлівуду. А ось охочим, щоб стати власниками цієї пари, доведеться покататися до Нью-Йорка, адже саме там розташований флагманський бутік виробника, в якому продаються ті самі "діамантові кросівки".
Адже погодьтеся, поєднання білої зернистої шкіри, сяйво золота і діамантів справді виглядає розкішно!