Відкриття "Ювелір ЕЛІТ Радмір 2019"

Відкриття "Ювелір ЕЛІТ Радмір 2019" Про діаманти - 15 лютого 2019, 14:53

14 лютого у Харкові відбулося відкриття ювелірного сезону - " Ювелір Еліт Радмір" знову відчинив свої двері.

На виставці представлені різноманітні вишукані, класичні та ексклюзивні шедеври в єдиному екземплярі від ювелірних виробників, які встигли зарекомендувати себе на ювелірному ринку країни, які чарують сяйвом дорогоцінного каміння та діамантів. Кожному вдасться купити бажаний виріб для себе та підібрати гідний подарунок своїм близьким за доступними цінами, оскільки серед представлених прикрас є вироби не лише еліт-класу.

Оскільки ще однією символічною подією став "День закоханих", у виставковому залі панувала святкова атмосфера, пройшов конкурс від організаторів на кращу валентинку, а також вручення подарунків та розіграші від таких партнерів як:   KIMBERLI JEWELLERY HOUSE, Ukrainian Diamond Center та Дніпропетровська ювелірна фабрика "Едем" .

Окрім цього, відвідувач зможе здійснити вигідне придбання, обмінявши свій старий виріб на новий та отримати консультацію від серифікованих фахівців-гемологів.

Нагадуємо, що виставка відбувається під патронатом Асоціації ювелірів України, а всі вироби мають сертифікат якості та відповідають державним стандартам.

Не можна не відзначити старання організаторів заходу! Адже де ви ще можете знайти стільки прикрас в одному місці та на будь-який смак, як не на " Ювелір Еліт Радмір 2019" ?

Поспішайте стати частиною цієї події та щасливим володарем твору ювелірного мистецтва.

Час роботи:

15-16 лютого з 11 до 19

17 лютого з 11 до 17